TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експлозија во близина на американскиот конзулат во Женева

Канал5 - 23.01.2019

Нема повредени во експлозијата во близина на американскиот конзулат во Женева , соопшти швајцарската полиција. Портпаролот на полицијата , Силвен Гијом – Жентиј потврди дека денеска во близина на зградата на конзулатот на САД имало експлозија .

Експлозија во близина на американскиот конзулат во Женева, нема повредени

Макфакс - 23.01.2019

Портпаролот на женевската полиција, Силвен Гијо-Жентиј, потврди дека во близина на зградата на конзулатот на САД во овој швајцарски град, денеска одекнала експлозија и додаде дека инцидентот настанал поради електрични инсталации и течност за ладење.

Експлозија во близина на американскиот конзулат во Женева, нема повредени

Centar - 23.01.2019

Портпаролот на женевската полиција, Силвен Гијо-Жентиј, потврди дека во близина на зградата на конзулатот на САД во овој швајцарски град, денеска одекнала експлозија и додаде дека инцидентот настанал поради електрични инсталации и течност за ладење.