TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100 отсто, иако немаше глобална енергетска криза

А1 On - 25.02.2024

Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати. Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза.

СДСМ: Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза

Zoom - 25.02.2024

Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати. Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза.

СДСМ: Добро е да се дебатира на евтина тарифа во недела, но за енергетиката ДПМНЕ се убедливо најслаби

Локално - 25.02.2024

Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати. Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза.

СДСМ: Убаво е што Мицкоски дебатира за енергетиката иако на тоа поле е најслаб

МКД - 25.02.2024

„Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати“, реагира СДСМ на денешните изјави на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ од партиската трибина посветена ...

Реакција на СДСМ на изјавата на Христијан Мицкоски за енергетиката

Во Центар - 25.02.2024

Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати. Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза.

Реакција на СДСМ на изјавата на Христијан Мицкоски за енергетиката

Канал5 - 25.02.2024

Добро е да се дебатира на евтина тарифа, во недела, но енергетиката е поле каде што Христијан Мицкоски и ДПМНЕ се убедливо најслаби и со најлоши резултати. Во времето на ДПМНЕ струјата беше поскапена за 100%, иако немаше глобална енергетска криза.