TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ослободителна пресуда за петмина обвинети во „Шпион“

Канал5 - 21.01.2020

По точно шест години откако за прв пат влезе во судница, случајот за првата шпионска афера во земјава со нова разврска. Првично сите обвинети во Шпион беа прогласени за виновни и осудени на затворски казни, Апелација дел од казните потврди, дел ...

Ослободителни пресуди за „Шпион“- одлуката дочекана со аплауз

Фокус - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Со аплауз дочекани ослободителните пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Телма - 21.01.2020

Кривичниот суд им изрече ослободитена пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена постапка, откако Апелација делумно ја укина пресудата. Со аплауз беше дочекана одлуката од страна на Миќо Насковски, Марјан Маџовски и ...

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во „Шпион“

ТВ21 - 21.01.2020

Ослободителна пресуда добија петмината обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена постапка, по делумното укинување на пресудата од страна на Апелација. На обвинителна клупа беа Миќо Насковски, Марјан Маџовски, Горан Стојков, Ѓорги ...

Со аплауз дочекани ослободителните пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Frontline - 21.01.2020

Со аплауз беше дочекана одлуката од страна на Миќо Насковски, Марјан Маџовски и Горан Стојков, Ѓорги Хаџимицев и Цветан Дамјановски. Кривичниот суд им изрече ослободитена пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена ...

Oслободителни пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Република - 21.01.2020

Кривичниот суд им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена постапка, откако Апелација делумно ја укина пресудата. Миќо Насковски, Марјан Маџовски и Горан Стојков, Ѓорги Хаџимицев и Цветан ...

Со аплауз дочекани ослободителните пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Слободен Печат - 21.01.2020

Со аплауз беше дочекана одлуката од страна на Миќо Насковски, Марјан Маџовски и Горан Стојков, Ѓорги Хаџимицев и Цветан Дамјановски. Кривичниот суд им изрече ослободитена пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена ...

Со аплауз дочекани ослободителните пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Бриф - 21.01.2020

Кривичниот суд им изрече ослободитена пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион“ за кој се води повторена постапка, откако Апелација делумно ја укина пресудата. Со аплауз беше дочекана одлуката од страна на Миќо Насковски, Марјан Маџовски и ...

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Сител - 21.01.2020

– Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков ...

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во „Шпион“

Press24 - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Ослободителна пресуда за петмина обвинети во „Шпион“

МКД - 21.01.2020

Кривичниот суд им изрече ослободитена пресуда на петмина обвинети во случајот „Шпион" за кој се води повторена постапка, откако Апелација делумно ја укина пресудата. Судијата Влафдимир Туфегџиќ двасетина минути ја обрзложуваше пресудата.

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

еМагазин - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Божиновски: Барам ослободителна пресуда, СЈО го спакува „Шпион“ без ниту еден доказ

+инфо - 21.01.2020

Денеска, се одржа рочиште на раздвоената постапка во случајот „Шпион“ против обвинетиот Зоран Божиновски, на која обинителството и одбраната изнесоа завршни зборови. Пресудата е закажана за 11 февруари 2020 година.

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

Либертас - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Oслободителна пресуда за „Шпион“

Локално - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Случај „Шпион“- ослободителни пресуди за петмина обвинети

Р.С.Европа - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во случајот „Шпион“

CivilMedia - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...

Ослободителни пресуди за петмина обвинети во „Шпион“

Нетпрес - 21.01.2020

Кривичниот суд во Скопје денеска им изрече ослободителна пресуда на петмина обвинети во повторената постапка за случајот „Шпион“. Судот ги ослободи од обвинение Миќо Насковски за делата „измама“ и „уцена“, Марјан Маџовски за „уцена“, Горан Стојков и ...