TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убил жена лекувајќи ја со „терапија со шамари“: Верувала дека ќе ја излечи од дијабетес

Вечер Прес - 02.12.2023

Шеесегодишниот Хонгчи Ксиао е обвинет за убиство од небрежност, откако 71-годишната Даниеле Кар-Гом починала за време на „терапија со шамари“ во селски хотел во Велика Британија, пишува „ Гардијан “.

Убил жена лекувајќи ја со „терапија со шлаканици“, таа верувала дека ќе се излечи од дијабет

Канал5 - 02.12.2023

Хонгчи Ксијао (60) е обвинет за убиство од небрежност од крајно невнимание, откако 71-годишната Даниеле Кар-Гом починала за време на „терапија со шамари“ во селски хотел во Велика Британија.