TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

Бриф - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

Сител - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

Вечер Прес - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

Опсервер - 16.09.2020

Куманово, 16 септември 2020 () – Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“.

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

24Инфо - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври”. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишно момче во фабрика во Куманово

Република - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишно момче во фабрика во Куманово

+инфо - 16.09.2020

Момче на 22 години починало во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14.40, лекар од итна помош Куманово пријавил во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“.

22-годишен кумановец почина на работното место во фабрика

iPortal - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишен маж во фабрика во Куманово

Либертас - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22-годишник во фабрика во Куманово

Frontline - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

Почина 22 годишно момче во фабрика

МКД - 16.09.2020

Moмче (22) починало во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово.nВо 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври". Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.

ТРАГЕДИЈА: Почина 22-годишно момче во фабрика во Куманово

ТВ21 - 16.09.2020

Маж (22) починал во фабрика во Куманово, потврди денеска СВР Куманово. Во 14:40, лекар од итна помош Куманово пријавила во СВР Куманово дека има починато лице во фабрика „11 Октoмври“. Од кумановската полиција соопштија дека станува збор за А.Д.