TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Атина и Вашингтон со план за продлабочување на воената соработка

А1 On - 15.04.2019

Атина и Вашингтон, ги истражуваат “флексибилните” опции за понатамошно присуството на американски системи за оружје во Грција, дознава грчкиот весник Катимерини. Овие опции, според весникот, претпоставуваат распоредување на беспилотни летала во ...

„Катимерини”: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

24Инфо - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини”.

Катимерини: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Република - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Опсервер - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

+инфо - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

1tv - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Сител - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Вечер - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

Атина и Вашингтон во преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Локално - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

А1 On - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

MakPress - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Преговори за засилено американско воено присуство во Грција

Либертас - 15.04.2019

Атина и Вашингтон разгледуваат можности за понатамошна билатерална соработка во сферата на обраната, што би вклучувало засилено американско воено присуство во Грција, објави атинскиот весник „Катимерини“.