TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попис во 2020 или 2021 година?

24 Вести - 16.03.2018

Нема услови за попис на населението во скоро време. Конечно пребројување може да се очекува во 2020, односно 2021 година, кога ќе прават и останатите земји во светот. Вака одговараат од Државниот завод за статистика, на прашањето дали се подготвува ...

Македонија најверојатно ќе се пребројува во 2020 година

Призма - 16.03.2018

Пописот е влезен во 5-годишната програма на Државниот завод за статистика и најверојатно ќе се спроведе во 2020 или во 2021 година, информираат од Заводот. „Попис се спроведува во години кои завршуваат на 0 или на 1, што значи дека по редот на ...

Завод за статистика: Засега нема иницијатива за вонреден попис

А1 On - 16.03.2018

Пратеничката од редовите на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски, вчера ја разбрани јавноста со изјавата дека во тек се подготовки за одржување на вонреден попис. Оваа изјава на пратеничката, за А1он ја демантираа од Државниот завод за статистика велејќи ...

Ременски: Почнати се подготви за попис на населението

Фокус - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовки за попис на населението

Скопје инфо - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус" на ТВ21.

Македонија најверојатно ќе се пребројува во 2020 година

Либертас - 16.03.2018

Пописот е влезен во 5-годишната програма на Државниот завод за статистика и најверојатно ќе се спроведе во 2020 или во 2021 година, информираат од Заводот, пренесува БИРН. „Попис се спроведува во години кои завршуваат на 0 или на 1, што значи дека ...

Завод за статистика: Засега нема иницијатива за вонреден попис

Слободен Печат - 16.03.2018

Пратеничката од редовите на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски, вчера ја разбрани јавноста со изјавата дека во тек се подготовки за одржување на вонреден попис. Оваа изјава на пратеничката, за А1он ја демантираа од Државниот завод за статистика велејќи ...

Ременски: Почнати се подготовките за попис на населението

Слободен Печат - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Завод за статистика ја демантираше Ременски: Засега нема иницијатива за вонреден попис

Press24 - 16.03.2018

Пратеничката од редовите на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски, вчера ја разбрани јавноста со изјавата дека во тек се подготовки за одржување на вонреден попис. Оваа изјава на пратеничката, за А1он ја демантираа од Државниот завод за статистика велејќи ...

Ременски: Почнати се подготви за попис на населението

Вечер - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус" на ТВ21.

Завод за статистика ја демантираше Ременски: Засега нема иницијатива за вонреден попис

Скопје инфо - 16.03.2018

Пратеничката од редовите на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски, вчера ја разбрани јавноста со изјавата дека во тек се подготовки за одржување на вонреден попис. Оваа изјава на пратеничката, за А1он ја демантираа од Државниот завод за статистика велејќи ...

Ременски: Почнати се подготoвки за попис на населението

Мета - 16.03.2018

Според мои информации, во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготви за попис на населението

Либертас - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготoвки за попис на населението

Локално - 16.03.2018

Според мои информации, во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготoвки за попис на населението

еМагазин - 16.03.2018

Според мои информации, во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовките за попис на населението

Независен - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовките за попис на населението

Република - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготoвки за попис на населението

CivilMedia - 16.03.2018

Според мои информации, во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовките за попис

+инфо - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски при вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовките за попис на населението

Press24 - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски во вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.

Ременски: Почнати се подготовките за попис

МК News - 16.03.2018

Според мои информации во тек се подготовки за да почне подготовката за пописот, изјави пратеничката на СДСМ, Фросина Ташевска Ременски при вчерашното гостување на дебатната емисија „Клик плус“ на ТВ21.