TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исповед на брачини партнери кои откриваат зошто немаат секс

Курир - 15.05.2019

Сексот е составен дел од животот во кој некои уживаат повеќе, некои помалку, а некои едноставно го немаат пронајдено вистинскиот партнер. Но што кога луѓето ќе го најдат вистинскиот партнер, живеат заедно, а сексот со текот на времето исчезнува? ...

Треба ли да чувствувате вина доколку сакате да имате секс на првиот состанок?

Слободен Печат - 15.05.2019

Овие и уште многу други прашања ги опседнуваат девојките кога станува збор за нивниот прв состанок со ново момче. Дали да имаат секс на првиот состанок? Речиси сите девојки се прашуваат дали треба да имаат секс на првиот состанок.

Ова се годините во кои жените најмногу уживаат во сексот

Курир - 14.05.2019

Доколку помисливте дека станува збор за дваесеттите, се лажете! Истражувањата покажаа дека сексот е подобар на постара возраст. Така, во едно истражување, 37 % од женските и 34 % од машките испитаници признале дека 40-те години се најдобри за секс.

Што всушност е нормално во сексот, а што не?

Кафе пауза - 14.05.2019

Колку често партнерите имаат секс е прашање на кое многумина бараат одговор. Најдобриот одговор најверојатно го има институтот Кинси, најпознат на светот кога станува збор за секс. Важно е да имате на ум дека на одговорот на прашањето влијание имаат ...

Прашања за забременувањето кои се срамите да му ги поставите на вашиот гинеколог

Црнобело - 14.05.2019

Колку често треба да имам секс за да имам добри шанси за забременување? Која е најдобрата секс поза за забременување? Експертот за плодност Зита Вест дава одговори на прашањата за забременувањето кои можеби ви е незгодно да му ги поставите на вашиот ...

Ова се годините во кои жените најмногу уживаат во сексот

Република - 14.05.2019

Истражувањата покажаа дека сексот е подобар на постара возраст. Така, во едно истражување, 37 % од женските и 34 % од машките испитаници признале дека 40-те години се најдобри за секс. Истражувањето опфати 828 испитаници.

Што е нормално во сексот, а што не?

Локално - 14.05.2019

Колку често партнерите имаат секс е прашање на кое многумина бараат одговор. Најдобриот одговор најверојатно го има институтот Кинси, најпознат на светот кога станува збор за секс. Важно е да имате на ум дека на одговорот на ова прашање влијаат ...