TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИТИЕ: Откриена планета за која се мислело дека не постои!

Кумановски м. - 20.01.2021

Откривањето на планета за која научниците верувале дека не може да постои може да доведе до промена на популарното мислење за тоа како се формираат нови светови, пред се како се формираат и развиваат гасовити гиганти, односно планети од типот ...

ГОЛЕМА Е КОЛКУ ЈУПИТЕР: Откриена е планета за која се мислеше дека не постои!

Курир - 20.01.2021

Откривањето на планета за која научниците веруваа дека не може да постои може да доведе до промена на популарното мислење за тоа како се формираат нови светови, пред се како се формираат и развиваат гасни гиганти, односно планети од типот на Јупитер.

Откриена е планета за која се мислеше дека не постои!

USB - 20.01.2021

Откривањето на планета за која научниците веруваа дека не може да постои може да доведе до промена на популарното мислење за тоа како се формираат нови светови, пред се како се формираат и развиваат гасни гиганти, односно планети од типот на Јупитер.