TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борел: Не е фер, не се преправаме, го сакаме Западен Балкан во ЕУ

Локално - 23.02.2021

Шефот на европската дипломатија, Жозеп Борел, изјави денес дека Европската унија вложува многу пари на Западен Балкан и дека не е фер да се каже дека ЕУ само се преправа дека сака земји од регионот во својот состав.

Логар: Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан за време на нејзиното претседателствување со Унијата

Centar - 23.02.2021

Министерот за надворешни работи на Словенија, Анже Логар, изјави дека за време на претседателството со ЕУ во втората половина од годинава неговата земја сака да организира самит на ЕУ и Западен Балкан.

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

24Инфо - 22.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Опсервер - 22.02.2021

– За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Независен - 22.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Либертас - 22.02.2021

– За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Република - 22.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Вечер Прес - 22.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

Слободен Печат - 22.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...

Словенија сака да организира самит ЕУ-Западен Балкан

MakPress - 23.02.2021

За време на претседателството со ЕУ во втората половина на годината, Словенија би сакала да организира самит на ЕУ и Западен Балкан, изјави денеска словенечкиот министер за надворешни работи Анже Логар на седницата на Советот за надворешна политика ...