TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американски блогери во посета на Скопје да ги избројат спомениците од „Скопје 2014“

Канал5 - 16.09.2020

Двајца американски блогери решиле да го посетат Скопје за да избројат колку споменици од проектот „Скопје 2014“ се наоѓаат во главниот град на Македонија. Овие момци патуваат ширум светот каде ги посетуваат најинтересните места, снимаат видеа и ги ...

Американски туристи ги броеја сите споменици од „Скопје 2014“ (ВИДЕО)

Слободен Печат - 16.09.2020

Двајца американски туристи објавиле видео на јутјуб од Скопје, на кое ги бројат споменици во главниот град поставени за време на проектот „Скопје 2014“. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија.

Двајца туристи од Америка дошле во Скопје за да ги избројат спомениците (ВИДЕО)

+инфо - 16.09.2020

Двајца туристи од Америка пристигнале во Скопје и решиле да го искористат времето во шетање, но и во броење на спомениците кои се дел од проектот „Скопје 2014“. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија.

(ВИДЕО) Туристи од Америка дошле во Скопје за да ги избројат спомениците

Скопје1 - 16.09.2020

Двајца туристи од Америка пристигнале во Скопје и решиле да го искористат времето во шетање, но и во броење на спомениците кои се дел од проектот „Скопје 2014“. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија.

(ВИДЕО) Двајца американски туристи изброија 175 споменици од „Скопје 2014“

Frontline - 16.09.2020

Двајца американски туристи објавиле видео на јутјуб од Скопје, на кое ги бројат споменици во главниот град поставени за време на проектот „Скопје 2014“, пренесе Слободен печат. „Денеска се наоѓаме во главниот град на Македонија.