TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протокол за влез на амбасадорите во државава

ММС - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Протокол за влез на амбасадорите во државава

А1 On - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Протокол за влез на амбасадорите во државава

ТВ21 - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Амбасадорите и нивните семејства во задолжителна контролирана самоизолација по влезот во Македонија

Press24 - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држaвава треба да бидат спроведени во ...

Протокол за влез на амбасадорите во државава

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава ...

Aмбасадорите по влез во државава во задолжителна самоизолација

+инфо - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Протокол за влез на амбасадорите во државава

Вечер - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Протокол за влез на амбасадорите во државава

CivilMedia - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Aмбасадорите по влез во државава во задолжителна самоизолација

Либертас - 08.04.2020

Воедно од Одлуката за утврдување распоред на работното време во Владата, министерства и другите органи на државната управа, се изземени вработените во Министерството за внатрешни работи и Царинската управа, со цел работното време за вработените лица ...

Владата го прифати протоколот за влез на амбасадорите во државава

iPortal - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

Амбасадорите при влез во држвава ќе се спроведуваат во задолжителна контролирана самоизолација

Слободен Печат - 08.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...

За странските дипломати нема да има карантин, туку задолжителна самоизолација

MakPress - 09.04.2020

Владата на денешната седница го прифати Протоколот за влез на странски дипломати акредитирани во земјава и членови на нивните семејства. Според препораките од Главниот координтивен штаб, амбасадорите при влез во држвава треба да бидат спроведени во ...