TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчезна рускиот доктор кој го лекуваше Навални, не се вратил од лов

Сакам да кажам - 09.05.2021

Неколку месеци откако најистакнатиот критичар на Кремљ Алексеј Навални беше отруен, рускиот доктор кој му овозможи да се лекува е пријавен за исчезнат. Александер Мураховски, кој во меѓувреме беше назначен за министер за здравство на сибирскиот ...

Исчезна лекарот кој го лекуваше Навални во Сибир

+инфо - 09.05.2021

Мураховски беше главен лекар во болницата во сибирскиот град Омск, каде што се лекуваше Навални. Потоа беше унапреден во регионален министер за здравство. Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши ...

Лекарот од Омск кој лажно твреше дека Навални не бил отруен „исчезна во шумите“

Независен - 09.05.2021

Александар Мураховски бил во лов близу Омск каде наводно биле забележани мечки Лекарот кој славно и лажно објави дека рускиот опозициски лидер Алексеј Навални не е отруен, но имал напад на панкреатит и хипогликемија исчезнал во мочурлива шума, ...

Исчезна лекарот кој го лекуваше Навални, потрагата е во тек

Локално - 09.05.2021

Сибирскиот лекар кој го лекувал затворениот опозиционер Алексеј Навални исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, која е оддалечена 2.200 километри од Москва, соопшти дека лекарот Александар Мураховски во петокот ја ...

МИСТЕРИОЗНО ИСЧЕЗНУВАЊЕ: Руската полиција трага по лекарот на Навални

Lider - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Лекарот од Сибир кој го лекуваше Навални, исчезна откако ја напуштил ловната база

Денешен - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Фокус - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Под сомнителни околности во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Слободен Печат - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Опсервер - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Исчезна Мураховски, лекарот кој го лекуваше Навални во Сибир

Нетпрес - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Вечер Прес - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Сител - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

Либертас - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Во Сибир исчезна лекарот кој го лекуваше Навални

ТВ21 - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Исчезна лекарот што го лечеше Навални

PressingTV - 09.05.2021

Лекарот од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, соопшти дека ...

Исчезна лекарот кој го лекуваше Алексеј Навални

Курир - 09.05.2021

Лекар од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, изјави дека ...

Исчезна лекарот кој го лекуваше Навални во Сибир

Република - 09.05.2021

Лекар од Сибир кој го лекуваше рускиот опозициски лидер Алексеј Навални откако му се слоши минатата година во Русија, исчезна, соопшти денеска руската полиција. Полицијата во регионот Омск, на околу 2.200 километри источно од Москва, изјави дека ...