TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агротим: Честитки до сите наши клиенти кои добија грант од 10 000 евра за мерката на МЗШВ – Поддршка на малите семејни ...

Агротим - 08.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, вчера беа доделени во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Во Кавадарци Фестивал на вино и вински туризам

Во Центар - 08.12.2023

Фестивал на вино и вински туризам „Тиквешија 2023″ се реализира денеска во Кавадарци, во организација на Здружението ,,Винотек”, кое се залага за негување и развој на винска култура, вински туризам и производи од грозје.

МЗШВ: Доделени 87 договори во вредност од 51 милион денари за малите семејни винарии

Канал5 - 07.12.2023

Денеска во Неготино, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, свечено ги додели договорите за поддршка на малите семејни винарии. Доделени беа 87 договори во вкупна вредност од 51 милион денари, како неповратен грант ...

Вкупно 87 договори за грант поддршка на мали семејни винарии доделени во Неготино

А1 On - 07.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, беа доделени денеска во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Експерти за вино од повеќе држави го посетија Винскиот музеј во Кавадарци

Канал5 - 06.12.2023

Експерти за вино од повеќе држави денеска го посетија Вински музеј во Кавадарци, во рамките на посетата на кавадаречка општина и Здружението на семејни винарии со седиште во овој град. Претседателот на Здружението, Горан Јаковлевски појасни дека ...

МЗШВ: Утре во Неготино ќе се доделат договори за грант од 10.000 евра за 86 семејни винарии

Канал5 - 06.12.2023

Утре 07.12.2023 год. ( четврток) Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе додели договори за грант поддршка до 10.000 евра на 86 нови мали семејни винарии . Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе додели ...

Николовски ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10.000 евра за малите семејни винарии

Бизнис Вести - 07.12.2023

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10. 000 евра за мали семејни винарии. Грантот, како што соопштуваат од МЗШВ, е за набавка на опрема за производство и ...

Николовски ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10.000 евра за малите семејни винарии

Агротим - 07.12.2023

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10.000 евра за мали семејни винарии. Грантот, како што соопштуваат од МЗШВ, е за набавка на опрема за производство и ...

Николовски ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10.000 евра за малите семејни винарии

Канал5 - 07.12.2023

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе додели 87 договори за грант поддршка до 10.000 евра за мали семејни винарии. Грантот, како што соопштуваат од МЗШВ, е за набавка на опрема за производство и ...

Вкупно 87 договори за грант поддршка на мали семејни винарии доделени во Неготино

Локално - 07.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, беа доделени денеска во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Вкупно 87 договори за грант поддршка на мали семејни винарии доделени во Неготино

Zoom - 07.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, беа доделени денеска во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Вкупно 87 договори за грант поддршка на мали семејни винарии доделени во Неготино

Агротим - 07.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, беа доделени денеска во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Вкупно 87 договори за грант поддршка на мали семејни винарии доделени во Неготино

Бриф - 07.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, беа доделени денеска во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

МЗШВ: Доделени 87 договори во вредност од 51 милион денари за поддршка на мали семејни винарии

24Инфо - 07.12.2023

Денеска во Неготино, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, свечено ги додели договорите за поддршка на малите семејни винарии. Доделени беа 87 договори во вкупна вредност од 51 милион денари, како неповратен грант ...

Доделени 87 договори во вредност од 51 милион денари на малите семејни винарии

Иновативност - 07.12.2023

Денеска во Неготино, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, свечено ги додели договорите за поддршка на малите семејни винарии. Доделени беа 87 договори во вкупна вредност од 51 милион денари, како неповратен грант ...

Доделени 87 договори во вредност од 51 милион денари за поддршка на малите семејни винарии

Пулс24 - 07.12.2023

Денеска во Неготино, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, свечено ги додели договорите за поддршка на малите семејни винарии. Доделени беа 87 договори во вкупна вредност од 51 милион денари, како неповратен грант ...

Агротим: Честитки до сите наши клиенти кои добија грант од 10 000 евра за мерката на МЗШВ – Поддршка на малите семејни ...

Бриф - 08.12.2023

Вкупно 87 договори за грант поддршка во развојот на мали семејни винарии, вчера беа доделени во Неготино. Се работи за поддршка во вредност од 51 милион денари, средства на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со кои се ...

Во Кавадарци Фестивал на вино и вински туризам

MakPress - 08.12.2023

Фестивал на вино и вински туризам „Тиквешија 2023" се реализира денеска во Кавадарци, во организација на Здружението ,,Винотек", кое се залага за негување и развој на винска култура, вински туризам и производи од грозје.

Во Кавадарци Фестивал на вино и вински туризам

Трн - 08.12.2023

Фестивал на вино и вински туризам „Тиквешија 2023″ се реализира денеска во Кавадарци, во организација на Здружението ,,Винотек”, кое се залага за негување и развој на винска култура, вински туризам и производи од грозје.