TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сега можете да ги ограничите објавите на Instagram и Reels само на блиски пријатели

Порта - 29.11.2023

Instagram ја проширува функцијата „Close Friends“ од „Story“ и „Notes“ за да ги складира објавите и Reels. Како такви, ќе можете да ги споделувате вашите макари и објавите за напојување со помала, можеби поголема, доверлива публика наместо со сите ...

Инстаграм воведува нова опција која на многумина ќе и се допадне: Досега беше достапна само во САД, а отсега ширум ...

Во Центар - 28.11.2023

Наскоро, видеата на „ Reel “ ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на социјалната мрежа Инстаграм , како што е сега. Од јуни, корисниците на Инстаграм од САД можат да го преземаат видеото на „ Reel “, а не само да го зачуваат на ...

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина: Досега беше достапна само во Америка, но има една ...

Точка - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Од јуни, на корисниците на „Инстаграм“ во САД овозможено им е да го преземаат Reel видеото, а не само да го зачуваат на ...

Шефот на Инстаграм потврди! Опцијата која беше достапна само за Америка доаѓа и во остатокот од светот – многумина ќе ...

4NEWS - 28.11.2023

Наскоро, видеата на Reel ќе можат да се преземаат, а не само да се зачуваат на Instagram, како што е случајот сега. Од јуни, американските корисници на Инстаграм можеа да преземаат видео на Reel, а не само да го зачуваат на споменатата мрежа.

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина: Досега беше достапна само во САД, но има една ...

Курир - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега.

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина

Press24 - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Од јуни, на корисниците на „Инстаграм“ во САД овозможено им е да го преземаат Reel видеото, а не само да го зачуваат на ...

Инстаграм воведува нова опција поврзана со објавите и Reels

Кумановски м. - 29.11.2023

Инстаграм ја проширува функцијата „Close friends“ од „Stories“ за да ги складира објавите и Reels. Како такви, ќе можете да ги споделувате вашите Reels и објавите со помала, можеби поголема, доверлива публика наместо со сите што ве следат.