TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Закани по живот кон Заев на Фејсбук – приведено лице од Драчево

Фокус - 09.12.2019

Ќе те чекам на нишан, ќе те решам. Вакви закани му упатил четириесет и деветгодишниот М.С. од Драчево на социјалната мрежа Фејсбук на премиерот Зоран Заев. Полицијата го приведе и секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против ...

Приведен 49-годишен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на Заев

Макфакс - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против 49-годишен скопјанец, поради објавени сериозни закани по животот на Фејсбук, насочени кон претседателот на владата, Зоран Заев.

Приведен граѓанин кој му се заканувал на Заев на Фејсбук

Курир - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Скопјанец доби кривична: Преку Фејсбук му се заканувал на премиерот

ТВ21 - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој му се заканувал на Заев на Фејсбук

Press24 - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против 49-годишниот М.С. од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Скопјанец на Фејсбук му се заканувал на Заев

24Инфо - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Скопјанецот кој му се закануваше на Фејсбук на Заев доби кривична пријава

+инфо - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал се сомнева дека М.С. од Скопје сторил кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик. Четириесет и деветгодишен Скопјанец доби кривична пријава откако вчера на Фејсбук упати јавна ...

Скопјанец му се заканувал на Заев, полицијата го приведе

МКД - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против четириесет и деветгодишен скопјанец, поради објавени сериозни закани по животот на Фејсбук, насочени кон претседателот на владата, Зоран Заев.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот

Алсат-М - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој му се заканувал на Заев на Фејсбук

Вечер Прес - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против 49-годишниот М.С. од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот Зоран Заев

еМагазин - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Скопјанец доби кривична: Преку Фејсбук му се заканувал на премиерот

4NEWS - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на Заев

А1 On - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот Заев

24 Вести - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен 49 годишен Скопјанец затоа што на Фејсбук му се закануваше на Заев

Република - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот

Канал5 - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста", казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот

Опсервер - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.

Приведен 49-годишен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на Заев

Н.Македонија - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против 49-годишен скопјанец, поради објавени сериозни закани по животот на Фејсбук, насочени кон претседателот на владата, Зоран Заев.

Приведен скопјанец кој на Фејсбук му се заканувал на премиерот

MakPress - 09.12.2019

Секторот за компјутерски криминал ќе поднесе кривична пријава против М.С.(49) од Скопје поради основи на сомневање за сторенo кривичнo делo „загрозување на сигурноста“, казниво по чл.144 од Кривичниот законик.