TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хуманитарен концерт за Момо Николоски в недела во „Даре Џамбаз“

Фокус - 11.02.2019

На 17-ти февруари во 18 часот во салата на хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ ќе се одржи концерт за естрадниот уметник Момо Николоски. На концертот ќе учествуваат учениците и долгогодишни пријатели на Узун: Уни бенд од Валандово, Јасмина Гуњова, Кирил ...

Хуманитарен концерт за Момо Николовски на 17 февруари во „Даре Џамбаз“

Макфакс - 10.02.2019

Во недела, на 17 февруари, со почеток во 18 часот во хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ ќе се одржи хуманитарен концерт „Узун за Момо“. Концертот е организиран од музичкото студио и естрадно училиште „Узун“, во соработка со Црвен крст на град Скопје, а ...

Хуманитарен концерт за Момо Николовски

А1 On - 10.02.2019

Во недела, на 17 февруари, со почеток во 18 часот во хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ ќе се одржи хуманитарен концерт „Узун за Момо“. Концертот е организиран од музичкото студио и естрадно училиште „Узун“, во соработка со Црвен крст на град Скопје, а ...

„Узун“ за Момо на 17 февруари во „Даре Џамбаз“

Скопје1 - 10.02.2019

Во недела, на 17 февруари, со почеток во 18 часот во хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ ќе се одржи хуманитарен концерт „Узун за Момо“. Концертот е организиран од музичкото студио и естрадно училиште „Узун“, во соработка со Црвен крст на град Скопје, а ...

Хуманитарен концерт „Узун за Момо“

Н.Македонија - 11.02.2019

В недела, на 17 февруари, со почеток во 18 часот, во хуманитарниот дом „Даре Џамбаз“ во Скопје, ќе се одржи хуманитарен концерт „Узун за Момо“. Концертот е организиран од музичкото студио и естрадно училиште „Узун“, во соработка со Црвениот крст на ...

Хуманитарен концерт за Момо Николовски

Република - 12.02.2019

На 17 февруари, колегите на пејачот Момо Николовски ќе одржат хуманитарен концерт во обид да му помогнат на нивниот колега кому му е итно потребна операција во странство. Концертот почнува во 18 часот и ќе се одржи во „Даре Џамбаз“, а организиран е ...

Хуманитарен концерт за спас на Момо Николовски

Скопје инфо - 12.02.2019

На 17 февруари, колегите на пејачот Момо Николовски ќе одржат хуманитарен концерт во обид да му помогнат на нивниот колега кому му е итно потребна операција во странство. Концертот почнува во 18 часот и ќе се одржи во „Даре Џамбаз“, а организиран е ...