TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турски Ф-16 авиони влегле во грчкиот воздушен простор

Макфакс - 15.03.2019

Два турски борбени авиони влегле утрото во грчкиот воздушен простор, прелетувајќи ја островската група Инусес во источниот Егеј. Според генералниот штаб на Хеленската национална одбрана, два Ф-16 прв пат прелетале над малите острови, летајќи на ...

Турски Ф-16 авиони влегле во грчкиот воздушен простор

24Инфо - 15.03.2019

Два турски борбени авиони влегле утрото во грчкиот воздушен простор, прелетувајќи ја островската група Инусес во источниот Егеј. Според генералниот штаб на Хеленската национална одбрана, два Ф-16 првпат прелетале над малите острови, летајќи на ...

Турски авиони повторно летаа над грчки острови

Фактор - 15.03.2019

Во грчкиот воздушен простор навлегле турски авиони. Два турски борбени авиони влегле утрото во грчкиот воздушен простор, прелетувајќи ја островската група Инусес во источниот Егеј. Тие првпат прелетале над малите острови, летајќи на висина од 25.000 ...