TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТОП европски градови во кои цените на становите вртоглаво растат!

Иновативност - 14.02.2018

Растот на европската економија кој сите ги чувствуваат и изобилството од евтини кредити придонесе кон тоа да се зголемат цените на недвижнини, појава која е најмногу евидентна во Амстердам и Даблин Како што пишува Poslovni Dnenvik , според ...

Цената на еден квадрат во Париз 7,600 евра, во Амстердам 3,900…

Денар - 14.02.2018

Значителниот раст на економијата на еврозоната и изобилството од многу евтини кредити доведе до раст на цената на недвижнините, кој меѓу европските градови најзабележлив е во Амстердам и Даблин.