TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев”

Слободен Печат - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта” – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев” во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај

Слободен Печат - 24.11.2022

Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“ ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата Даме Груев . Машински се гребе оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со улица Македонија до улицата 11 Октомври, односно делот од улицата ...

Град скопје става нов асфалт на улицата Даме Груев, затворен дел од потегот зад Собрание

Сакам да кажам - 24.11.2022

Денеска ЈП „Улици и патишта“ почна со реконструкција на скопската улица Даме Груев зад Собранието. Нов асфалт ќе се става на потегот од улица Македонија до крстосницата со улица 11 Октомври.

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира

Слободен Печат - 24.11.2022

Утре, во периодот од 8.30 до 16.00 часот поради извршување градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на Водно, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде воведен времен сообраќаен ...

ПО ДАМЕ ГРУЕВ СЕ ВОЗИ НА ЕДНА ЛЕНТА Од Градот не кажуваат до кога

+инфо - 24.11.2022

Времениот сообраќаен режим ќе важи до завршување на градежните активности на екипите на ЈП Улици и патишта Скопје, најавија од Градот од каде не прецизираа до кога ќе трае реконструкцијата.

Времен сообраќаен режим на ул. „Тодор Александров“

Вечер Прес - 24.11.2022

Времен сообраќаен режим утре од 8.30 до 16 часот ќе биде воведен на улицата „Тодор Александров“, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3. Воведувањето на времениот соображаен режим ќе биде заради извршување на градежни активности ...

Утре времен режим на улица „Тодор Александров“

Курир - 24.11.2022

Заради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“ утре во период од 8:30 до 16:00 часот ќе биде воведен времен сообраќаен режим на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 на Водно, информираат ...

Времен режим на улица Тодор Александров

MakPress - 24.11.2022

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022година од 8.30часот до 16.00часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде ...

Ќе се реконструира улицата „Даме Груев“, зад Собрание – Центарот на Скопје во сообраќаен хаос

ММС - 24.11.2022

Утрово уште една главна улица во Скопје почна да се реконструира, а бидејќи се наоѓа зад Собрание и е една од главните улици во градот, ќе предизвика дополнителен хаос во сообраќајот, бидејќи веќе неколку главни сообраќајници се реконструираат.

Утре времен сообраќаен режим на улицата „Тодор Александров“ во Скопје

Скопје инфо - 24.11.2022

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022 година од 8.30 часот до 16.00 часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3, ќе ...

Утре времен сообраќаен режим на една улица во Скопје

Скопје24 - 24.11.2022

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022 година од 8.30 часот до 16.00 часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3, ќе ...

Важна вест за скопјани: Утре времен режим на улицата “Тодор Александров”

Centar - 24.11.2022

ЈП Улици и патишта Скопје известува дека утре 25.11.2022година од 8.30часот до 16.00часот поради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде ...

Поради градежни активности утре времен режим на улица „Тодор Александров“

Опсервер - 24.11.2022

Заради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“ утре во период од 8:30 до 16:00 часот ќе биде воведен времен сообраќаен режим на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 на Водно, информираат ...

Поради градежни активности утре времен режим на улица „Тодор Александров”

24Инфо - 24.11.2022

Заради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров” утре во период од 8:30 до 16:00 часот ќе биде воведен времен сообраќаен режим на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 на Водно, информираат ...

Утре времен режим на улица „Тодор Александров“ поради градежни активности

Press24 - 24.11.2022

Заради извршување на градежни активности за реконструкција на улицата „Тодор Александров“ утре во период од 8:30 до 16:00 часот ќе биде воведен времен сообраќаен режим на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 на Водно, информираат ...

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Скопје инфо - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

MakPress - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Опсервер - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Канал5 - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

Поради реконструкција воведен времен режим на сообраќајот на улицата „Даме Груев“

Независен - 24.11.2022

ЈП „Улици и патишта“ – Скопје информира дека во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“ во центарот на Скопје, поради што е воведен времен режим на сообраќајот.

Почна првата фаза од реконструкцијата на ул. „Даме Груев“

Вечер Прес - 24.11.2022

Екипите на јавното претпријатие „Улици и патишта“, по налог на Град Скопје ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“. При тоа, како што информираат од претпријатието машински се гребе оштетениот асфалт, на ...

Се раскопа уште една улица во Скопје поради реконструкција – ќе биде затворена за сообраќај

Centar - 24.11.2022

Денес екипите на ЈП Улици и патишта Скопје, по налог на Град Скопје ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата Даме Груев. Тие машински го гребат оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со ул.Македонија до ул.11ти Октомври ...

Се реконструира улицата позади Собрание, воведен времен сообраќаен режим

Локално - 24.11.2022

Во тек се градежни работи за реконструкција на коловозот на улицата „Даме Груев“, поради што е воведен времен режим на сообраќајот, информираат од ЈП „Улици и патишта“. Денес нивните екипи по налог на Град Скопје ја започнаа првата фаза за ...