TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поставени прочистувачи за воздух во ОУ „Невена Георгиева Дуња“ во Кисела Вода

Слободен Печат - 11.06.2024

Во основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ во Кисела Вода се поставени прочистувачи на воздух, со што, според градоначалникот Орце Ѓорѓиевски ова училиште станува единственото училиште на Балканот опремено со вакви апарати.

​ Ѓорѓиевски: Во партнерство со “Екотип” целосно го опремивме ООУ “Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Курир - 11.06.2024

Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со прочистувачи на воздухот

Макфакс - 11.06.2024

Од денес, Основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија ...

Ѓорѓиевски: Целосно го опремивме Основното училиште „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Опсервер - 11.06.2024

Од денес, ООУ “Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

Во партнерство со „Екотип” целосно опремено ООУ „Н. Г. Дуња” со пречистувачи на воздух

Нетпрес - 11.06.2024

Од денес, ООУ „Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

Прочистувачи на воздух во ООУ „Невена Георгиева – Дуња“

Независен - 11.06.2024

Од денес, ООУ „Невена Георгиева – Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ доби прочистувачи на воздух

Канал5 - 11.06.2024

Ѓорѓиевски: Во партнерство со „Екотип“ целосно го опремивме ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ со прочистувачи на воздух Од денес, ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух.

Ѓорѓиевски: Во партнерство со „Екотип“ целосно го опремивме ООУ “Невена Ѓорѓиева Дуња “со пречистувачи на воздух

МКД - 11.06.2024

Од денес, ООУ “ Невена Георгиева Дуња ” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

Ѓорѓиевски: Во партнерство со „Екотип“ целосно го опремивме ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ со прочистувачи на воздух

MakPress - 11.06.2024

Од денес, ООУ „Невена Георгиева - Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија овој училишен ...

Дваесет прочистувачи на воздухот ќе штитат од вируси и бактерии

Вечер Прес - 11.06.2024

Основното училиште „Невена Георгиева Дуња” е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено и тоа со 20 пречистувачи на воздух. Во секоја училница е поставен по еден пречистувач од реномиран германскиот бренд дизајниран да обезбеди ...

Училиштето „Невена Георгиева Дуња“ во Кисела Вода е целосно опремено со пречистувачи на воздух

Скопје инфо - 11.06.2024

Од денес, Основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ е првото основно училиште на Балканот, целосно опремено со пречистувачи на воздух. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски и Генералниот директор и основач на ЕКОТИП, Илија Андреевски, денес го посетија ...

Поставени прочистувачи за воздух во ОУ „Невена Георгиева Дуња“ во Кисела Вода

24 Вести - 11.06.2024

Во основното училиште „Невена Георгиева Дуња“ во Кисела Вода се поставени прочистувачи на воздух, со што, според градоначалникот Орце Ѓорѓиевски ова училиште станува единственото училиште на Балканот опремено со вакви апарати.