TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По Меркел и Рот и шефот на германската дипломатија Маас доаѓа во Скопје

+инфо - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Во вторник доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Мас

Канал5 - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас следната недела доаѓа во Скопје. Негов домаќин ќе биде македонскиот министер за надворешни Никола Димитров а на панел ќе се дискутира за Европскиот пат на земјава.

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас во вторник во Скопје

Press24 - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас следната недела доаѓа во Скопје. По германската канцеларка Ангела Меркел следната недела во Скопје доаѓа и шефот на дипломатијата Хајко Мас. Заедно со македонскиот мнинистер за надворешни Никола Димитров ќе ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

А1 On - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Канал5 - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Во вторник доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Мас

Сител - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас следната недела доаѓа во Скопје. Негов домаќин ќе биде македонскиот министер за надворешни Никола Димитров а на панел ќе се дискутира за Европскиот пат на земјава.

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас во вторник во Скопје

Скопје инфо - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас следната недела доаѓа во Скопје. По германската канцеларка Ангела Меркел следната недела во Скопје доаѓа и шефот на дипломатијата Хајко Мас. Заедно со македонскиот мнинистер за надворешни Никола Димитров ќе ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Н.Македонија - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Хајко Маас следната недела во Скопје

Стандард - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Курир - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник во Скопје

Слободен Печат - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Стандард - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија следната недела во Скопје

Н.Македонија - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Слободен Печат - 14.09.2018

Се проценува дека во Идлиб има околу три милиони жители, и дека, во случај областа да падне под сириска контрола, околу милион од нив може да се упатат кон Европа. Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со ...

Министерот за надворешни работи на Германија Хајко Маас идната недела во Македонија

Р.С.Европа - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Либертас - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

По Меркел и Рот, следната недела во Скопје доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Маас

1tv - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

Фокус - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Независен - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас во последен обид да ја спречи офанзивата во Идлиб

1tv - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник во посета на Македонија

Press24 - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Маас се обидува да ја спречи офанзивата врз Идлиб

Press24 - 14.09.2018

Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас денеска треба да се сретне со рускиот министер Сергеј Лавров, во последен обид да издејствува запирање на сириско-руско-иранската офанзива врз бунтовничката сириска област Идлиб.

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

А1 On - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

CivilMedia - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Вечер - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

По Меркел и Рот, следната недела во Скопје доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Маас

Либертас - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Нова ТВ - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

MTM - 14.09.2018

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот ...