TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Индија првпат организиран ЛГБТ саем за вработување

Нова ТВ - 12.07.2019

ЛГБТ саем за вработување, кој првпат се организира во Индија, денеска привлече повеќе од 250.000 луѓе во потрага за вработување во компании, меѓу кои „Интел“, „Голдман Сакс“ и „Убер“. Настанот во Бенгалор, во јужниот дел на Индија, беше организиран ...

Во Индија првпат организиран ЛГБТ саем за вработување

Вечер - 12.07.2019

ЛГБТ саем за вработување, кој првпат се организира во Индија, денеска привлече повеќе од 250.000 луѓе во потрага за вработување во компании, меѓу кои „Интел“, „Голдман Сакс“ и „Убер“. Настанот во Бенгалор, во јужниот дел на Индија, беше организиран ...

Во Индија првпат организиран ЛГБТ саем за вработување

24Инфо - 12.07.2019

ЛГБТ саем за вработување, кој првпат се организира во Индија, денеска привлече повеќе од 250.000 луѓе во потрага за вработување во компании, меѓу кои „Интел”, „Голдман Сакс” и „Убер”. Настанот во Бенгалор, во јужниот дел на Индија, беше организиран ...

Во Индија првпат организиран ЛГБТ саем за вработување

А1 On - 12.07.2019

ЛГБТ саем за вработување, кој првпат се организира во Индија, денеска привлече повеќе од 250.000 луѓе во потрага за вработување во компании, меѓу кои „Интел“, „Голдман Сакс“ и „Убер“. Настанот во Бенгалор, во јужниот дел на Индија, беше организиран ...

Во Индија првпат организиран ЛГБТ саем за вработување

Опсервер - 12.07.2019

ЛГБТ саем за вработување, кој првпат се организира во Индија, денеска привлече повеќе од 250.000 луѓе во потрага за вработување во компании, меѓу кои „Интел“, „Голдман Сакс“ и „Убер“. Настанот во Бенгалор, во јужниот дел на Индија, беше организиран ...