TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ШОКАНТНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ОД ФБИ – ПАМЕТНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ ВЕ ШПИОНИРААТ: Хакерите можат да ви видат се’ дома, но и да ...

Екран - 03.12.2019

Американскиот ФБИ предупредува дека паметните телевизори, кои за разлика од обичните, се поврзуваат на Интернет, се особено ранливи на напад од хакери кои на тој начин можат да влезат во нечиј дом.

ФБИ предупредува: Паметните телевизори се портал на хакерите до вашиот дом

МКД - 02.12.2019

Во сезона на големи намалувања на крајот на годината, од црн петок, сајбер понеделник и други, електронските уреди се со голема побарувачка, а меѓу нив и т.н паметни телевизори. Паметните телевизори се како обичните телевизори, но имаат интернет ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Макфакс - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

Предупредување од ФБИ: Паметните телевизори може да ве шпионираат

USB - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

Шокантно предупредување од ФБИ, паметните телевизори ве шпионираат: Хакери можат да видат сè во вашиот дом, но и да ...

Точка - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Курир - 02.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Пулс24 - 03.12.2019

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со ...

Шокантно предупредување од ФБИ: Паметните телевизори ве шпионираат, хакерите можат да ви видат сè дома!

+инфо - 03.12.2019

Ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено ранливи. На тоа предупредува дури и американското ФБИ. Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските ...