TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НСП: Додека МВР не набави нови униформи – полицајците ќе ги извршуваат работните задачи во цивилна облека

24 Вести - 12.10.2018

Незавсиниот синдикат на полицијата ги повикува полициските службеници, работните задачи да ги извршуваат во цивилна облека се додека МВР не набави нови униформи. Десет години Министерството за внатрешни работи нема набавено нови униформи за ...

Полицајците 10 години без нови униформи, МВР: Немало набавки цела деценија, ама сега има

ТВ21 - 12.10.2018

Овие зелени елеци од 150 денари ќе бидат новите униформи на полициските службеници бидејќи 10 години Министерството за внатрешни работи не набавувало нови униформи. Со вакво тврдење излезе Независниот синдикат за полицијата.

МВР: Навремено набавуваме униформи

24 Вести - 12.10.2018

Од полицијата реагираат на прес конференцијата на Полицсикиот синдикат. Велат дека станува збор за невистини и дека МВР навремено набавуваат униформи и како што стигаат така се праќаат до полциџксите ...

НПС: Полицајците работата во стари униформи

Канал5 - 12.10.2018

Независниот полициски синдикат го обвини МВР дека полицајците работат со стара опрема. Побараа итно подобрување на условите за ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

Курир - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР контра Независниот полициски синдикат

Фактор - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

Слободен Печат - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР ги отфрла обвинувањата на синдикатот

Канал5 - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла - како неточни, тврдењата изнесени на прес конференцијата на претставниците на независниот полициски синдикат. Со планот за јавни набавки на министерството за внатрешни работи, за 2018 година ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

Слободен Печат - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Според синдикатот полицајците сами шијат и купуваа униформи на диви пазари, МВР демантира

+инфо - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР контра Синдикатот: Полицајците ќе добијат нова униформа и чизми

Макфакс - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес- конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за полициските ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

А1 On - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

А1 On - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

Фокус - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

MTM - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Делчев: Полицајците шијат или сами купуваат униформи од дивите пазари

МКД - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред зградата на МВР рече дека полициските службеници сами ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

Стандард - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

Независниот синдикат тврди: Нема униформи за полицијата-МВР демантира

Нова ТВ - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

Независниот полициски синдикат обвини дека нема униформи за полицајците - МВР демантира

Press24 - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

Започнати се 18 постапки за набавка, полицајците ќе добијат нови униформи и чизми

МКД - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

24 Вести - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

Стандард - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ ВО МВР: Полицајците сами си шијат униформи или купуваат од дивите пазари

Денешен - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

Бриф - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

Фокус - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

МВР ги демантира тврдењата за немање набавка на нова опрема за полициските службеници

Н.Македонија - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Синдикатот вели полицијата нема униформи, МВР демантира

Нетпрес - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи, а од МВР демантираат дека не се набавуваат нови Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред ...

Независен синдикат на полицијата тврди дека нема униформи за полициските службеници, МВР демантира

1tv - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР контра Синдикатот: Полицајците ќе добијат нова униформа и чизми

Точка - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес- конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за полициските ...

Независен синдикат на полицијата: Нема униформи за полициските службеници

Република - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев во изјава за медиумите дадена пред Министерството за внатрешни работи рече дека ...

МВР со демант на Синдикатот: Полицајците ќе добијат нова униформа и чизми

Centar - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес- конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за полициските ...

Независниот синдикат се жали дека не се набавуваат униформи, МВР демантира

Мета - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници не добиле униформи, по што реагираше Министерството за внатрешни работи (МВР), велејќи дека постапките течат, а дел од униформите и опремата се веќе набавени.

МВР ги отфрла неточните тврдења за неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за полициските ...

ТВ21 - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла – како неточни, тврдењата изнесени на прес конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

МВР тврди дека (ќе) се набави нова опрема за полициските службеници

CivilMedia - 12.10.2018

Министерството за внатрешни работи категорично ги отфрла како неточни тврдењата изнесени на прес-конференцијата на претставниците на Независниот полициски синдикат околу наводното неспроведување на активностите за набавување на нова опрема за ...

Полицајците немаат зимски униформи, МВР демантира

Локално - 12.10.2018

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи, а потсетуваат дека од понеделник почнува зимската сезона, додека пак од ресорнаото министерство демантираат.