TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Куче трчало 6,5 километри низ дивина за да го спаси сопственикот, настрадан во сообраќајка

Канал5 - 09.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 4 милји за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Кучето е најдобар пријател на човекот: Домашно милениче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по ...

Слободен Печат - 09.06.2024

Кучето е најдобриот пријател на човекот, а случај од американската држава Орегон најдобро ја потврдува оваа изрека. По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 6,5 километри до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик ...

Куче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по сообраќајна несреќа

Локално - 09.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 6,5 километри до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Куче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по сообраќајна несреќа

Макфакс - 10.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 4 милји до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Куче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по сообраќајна несреќа

Опсервер - 10.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 4 милји до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Куче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по сообраќајна несреќа

24Инфо - 10.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 4 милји до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Куче го спасило сопственикот од сигурна смрт

Вечер Прес - 10.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче трчало речиси 4 милји за да го извести семејството на својот сопственик дека му е потребна помош. Властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.

Куче истрчало 6,5 километри за да го спаси својот сопственик по сообраќајна несреќа

Денешен - 10.06.2024

По сообраќајна несреќа во Орегон, куче истрчало речиси 4 милји до кампот за да го извести семејството на неговиот сопственик дека му е потребна помош, а властите велат дека Брајан Гарет бил спасен поради храброста на животното.