TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска сака да гради складиште за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Иновативност - 22.07.2019

Хрватска планира да стартува со изградбата на своето прво складиште за нуклеарен отпад во Сисачко-мославачката жупанија, во близина на границата со БиХ. Одлуката за тоаа дали Хрватска и Словенија отпадот од електраната Кршко ќе го фрлаат во ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Макфакс - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ, иако одлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

24Инфо - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ, иако одлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Република - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ. Oдлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Точка - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ, иако одлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Курир - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ, иако одлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Скопје1 - 22.07.2019

Хрватска одлучи да започне со изградба на своe складиште за депонирање на нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-Мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ. Oдлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...

Хрватска гради складиштe за нуклеарен отпад на границата со БиХ

Centar - 22.07.2019

Хрватска одлучи да почне со изградба на своe складиште за депонирање нуклеарен отпад во Трговска Гора во Сисачко-мословачката Жупанија, во близина на границата со БиХ, иако одлуката за тоа дали Хрватска и Словенија ќе го одлагаат отпадот од ...