TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција ги ублажува мерките, во рестораните и баровите повторно е дозволена музика

МКД - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од мерките на ограничување кои ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па така во баровите и рестораните повторно ќе биде дозволена музика. И понатаму остануваат на сила ограничувањата поврзани со бројот на присутни на ...

Грција ги ублажува мерките – повторно дозволена музика во баровите и рестораните

Макфакс - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти, посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Фокус - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

Грција ги олеснува ковид мерките

Фактор - 27.01.2022

Mузиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните во Грција. Јужниот сосед ги ублажува мерките. „Одлучивме да ги ублажиме ограничувањата имајќи го предвид текот на пандемијата во однос на бројот на случаи што се намалени во последните ...

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

Независен - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

А1 On - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

Слободен Печат - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Курир - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Нетпрес - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

ТВ21 - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

Frontline - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Олабавување на мерките во Грција: Музиката се враќа во локалите, ограниченото работно време се укинува

Вечер Прес - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги ублажува мерките-повторно дозволена музика во баровите и рестораните

24Инфо - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти, посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

Опсервер - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

Press24 - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги ублажува мерките - повторно дозволена музика во баровите и рестораните

MTM - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти, посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги ублажува мерките – повторно дозволена музика во баровите

Н.Македонија - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти, посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Р.С.Европа - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.

Грција ги ублажува мерките – повторно дозволена музика во баровите и рестораните

Centar - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Пулс24 - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

БУЗУКИ СЕ ВРАЌА ВО ГРЧКИТЕ КАФЕАНИ Може да се игра само со седење

+инфо - 27.01.2022

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти. Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на ...

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Република - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

Грција ги олабавува мерките за угостителските објекти

Lider - 27.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис.

Намалњн притисокот врз болниците, Грција ги ублажува мерките

Скопје1 - 27.01.2022

Грција ќе ублажи дел од рестриктивните мерки што ги донесе минатиот месец поради пандемијата, па музиката повторно ќе биде дозволена во баровите и рестораните. Тоа денеска го соопштија грчките власти посочувајќи дека одлучиле да ги омекнат мерките ...

Грција ги олабавува мерките воведени за угостителските објекти

MakPress - 28.01.2022

Музиката се враќа во угостителските објекти и се укинува ограниченото работно време до полноќ, но и понатаму ќе биде забрането стоење, соопшти попладнево министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, јави дописничката на МИА од Атина.