TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филипче- Бартолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на здравствениот систем

Press24 - 17.09.2020

Министерот за здравство Венко Филипче, вчера оствари средба со Никола Бартолини - шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за развој на ...

Филипче – Бертолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството

Либертас - 17.09.2020

Министерот за здравство Венко Филипче вчера се сретна со Никола Бертолини, шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата, како што соопшти Министерството за здравство, се разговараше за ...

Филипче: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на здравствениот систем

Макфакс - 17.09.2020

Министерот за здравство, Венко Филипче, вчера се сретна со Никола Бартолини – шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за развој на ...

Филипче- Бартолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на здравствениот систем

А1 On - 17.09.2020

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, вчера оствари средба со Никола Бартолини – шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за ...

Средба Бартолини – Филипче: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на здравствениот ...

ТВ21 - 17.09.2020

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, вчера оствари средба со Никола Бартолини – шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за ...

Филипче: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на здравствениот систем

Вечер - 17.09.2020

Министерот за здравство, Венко Филипче, вчера се сретна со Никола Бартолини – шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за развој на ...

Филипче – Бертолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството

Опсервер - 17.09.2020

Скопје, 17 септември 2020 () – Министерот за здравство Венко Филипче вчера се сретна со Никола Бертолини, шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје.

Филипче – Бертолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството

Слободен Печат - 17.09.2020

Министерот за здравство Венко Филипче вчера се сретна со Никола Бертолини, шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата, како што соопшти Министерството за здравство, се разговараше за ...

Средба Филипче- Бартолини Филипче: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството и јакнење на ...

Бизнис Вести - 17.09.2020

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, вчера оствари средба со Никола Бартолини – шеф на секторот за Програми за финансиска поддршка при Делегација на Европската Унија во Скопје. На средбата се разговараше за десет годишната стратегија за ...