TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: Голем интерест за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште од 3 хектари

24Инфо - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

МЗШВ: Голем интерес за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари, пристигнати близу 300 ...

А1 On - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

МЗШВ: Голем интерес за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари, пристигнати близу 300 ...

Бриф - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Макфакс - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека ...

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

Канал5 - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Близу 300 понуди на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

OhridNews - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство пристигнале близу 300 понуди за ...

Голем интерес за јавниот повик за давање на земјоделско земјиште под закуп

Н.Македонија - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат ...

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

Либертас - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

Локално - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат ...

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

MTM - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат ...

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Денар - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека ...

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари пристигнати близу 300 понуди

Вечер - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат ...

Триста понуди на повикот за давање под закуп на земјоделско земјиште до три хектари

1tv - 12.01.2019

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), заклучно со вчерашниот ден, информираат ...

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Скопје1 - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, велат од МЗШВ. „До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со ...

МЗШВ: Голем интерес за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари, пристигнати близу 300 ...

iPortal - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

МЗШВ: Пристигнати околу 300 понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Centar - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека ...

МЗШВ: Голем интерес за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари, пристигнати близу 300 ...

ТВ21 - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

МЗШВ: Голем интерес за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари, пристигнати близу 300 ...

4NEWS - 12.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари. До Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство заклучно со вчерашниот ден ...

Голем интерес за закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Иновативност - 13.01.2019

Вчера заврши рокот за поднесување на понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и додаваат дека ...