TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Листа на работни места со најмал стрес

Банкарство.мк - 29.05.2020

Без разлика дали работите во канцеларија или во рудник, иако се комплетно различни, и двете работни места можат тешко да влијаат врз психата. Сепак, разни истражувања го утврдија списокот на најмалку стресни работни места.

Дали вашата професија спаѓа меѓу најстресните?

Кајгана - 28.05.2020

Без разлика дали работите во канцеларија или бутик, секоја професија има влијание на вашето ментално здравје. Спроведени се различни истражувања за да се утврди кои професии се најмалку стресни.

Список на најмалку стресни работни места

Денар - 28.05.2020

Без разлика дали работите во канцеларија или во рудник, иако тие се различни, двете работни места можат да имаат многу тежок ефект врз психата. Сепак, различни истражувања го утврдија списокот на најмалку стресни работни места.