TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД и ЕУ ѝ воведоа нови санкции на Русија

Макфакс - 15.03.2019

САД се договорија со ЕУ, Австралија и Канада да им воведат нови санкции на руските лидери, поради продолжувањето на агресијата во Украина, соопшти американското Министерство за финансии. Против шестмина челници, воведени се санкции поради заплена на ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

Н.Македонија - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

ЕУ ја дополни листата на санкции со осум лица од Русија

Р.С.Европа - 15.03.2019

Европската унија денеска додаде осум руски официјални лица на својата листа на санкции, за нивна вмешаност во фаќањето на трите украински воени бродови и 24-те членови на екипажот во близина на теснецот Керч во ноември.

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

24Инфо - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина”, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

А1 On - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

1tv - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

+инфо - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

Нова ТВ - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

Вечер - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

24 Вести - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

MTM - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина", се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

Либертас - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...

САД, Канада и ЕУ со нови санкции против Русија

Опсервер - 15.03.2019

САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од американскиот Стејт департмент. Најновиот бран на санкции е поради „руската агресија со ...