TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маск на Амбер и подарил Тесла , но со неочекуван додаток

Канал5 - 01.08.2020

Илон Маск на поранешната девојка актерка Амбер Херд и подарил автомобил „Тесла“, но во него имало уред за прислушување, открива нејзината мајка, која го претпочитала „ангелскиот“ Џони Деп отколку „кон контрола настроениот “ Маск.

Илон Маск ѝ подарил „Tesla“ автомобил на Амбер, нејзиното семејство било непријатно изненадено од тоа што имало ...

Точка - 01.08.2020

Илон Маск на својата поранешна девојка Амбер Херд ѝ поклонил автомобил „Tesla“, но во него се наоѓал уред за прислушкување, наводно открила нејзината мјака која што повеќе го сакала Џони Деп отколку Маск.