TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Што има ВМРО-ДПМНЕ против вработување на млади доктори во јавното здравство?

А1 On - 23.03.2019

„Конфузното ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни информации. Процесот за доделување лиценци за кој денес ВМРО-ДПМНЕ лажно обвинува е спроведен транспарентно со почитување на сите законски процедури за доделување на концесија што лесно може да се ...

СДСМ: Што има против ВМРО-ДПМНЕ да се вработуваат млади лекари

+инфо - 23.03.2019

Прво тврдат дека доволно матични лекари а, потоа го напаѓаат Министерството затоа што отвора работни места За нови млади лекари кои решиле да останат во државата, велат од СДСМ. ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни информации во врска со доделување ...

СДСМ: Што има конфузното ВМРО-ДПМНЕ против вработување на млади доктори кои решиле да работат во јавното здравство?

Скопје1 - 23.03.2019

Конфузното ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни информации. Процесот за доделување лиценци за кој денес ВМРО-ДПМНЕ лажно обвинува е спроведен транспарентно со почитување на сите законски процедури за доделување на концесија што лесно може да се ...

СДСМ: Отвораме нови можности за лекарите кои во времето на ВМРО-ДПМНЕ беа понижувани

Макфакс - 23.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ е конфузна, прво тврдат дека нема доволно матични лекари а, потоа го напаѓаат Министерството затоа што отвора работни места за млади лекари кои решиле да останат во државата. Ова го велат од СДСМ како реакција на изјавата на Маја Славева ...

СДСМ: Отвораме нови можности за лекарите кои во времето на ВМРО-ДПМНЕ беа понижувани

24Инфо - 23.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ е конфузна, прво тврдат дека нема доволно матични лекари а, потоа го напаѓаат Министерството затоа што отвора работни места за млади лекари кои решиле да останат во државата. Ова го велат од СДСМ како реакција на изјавата на Маја Славева ...

СДСМ: Што има ВМРО-ДПМНЕ против вработување на млади доктори во јавното здравство?

iPortal - 23.03.2019

Конфузното ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни информации. Процесот за доделување лиценци за кој денес ВМРО-ДПМНЕ лажно обвинува е спроведен транспарентно со почитување на сите законски процедури за доделување на концесија што лесно може да се ...