TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Да се биде резервиран кон иницијативата Отворен Балкан!

Н.Македонија - 26.11.2022

Регионалните медиуми му посветуваат големо внимание на завчерашниот документ за препораката на Европскиот парламент (ЕП) наведена во делот „Демократска и социјално-економска трансформација во земјите-кандидати“.

Европски клуч за Отворен Балкан

Н.Македонија - 26.11.2022

Го затвора ли Европската Унија Отворен Балкан? Иницијативата прво беше наречена „мал шенген“, а потоа најсоодветно вкоренета во нашата област како Отворен Балкан. На големо изненадување за европската јавност, двајцата најмоќни лидери во регионот, ...

„Данас“: ЕП изрази задршка за иницијативата Отворен Балкан

MakPress - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Македонија, јави дописникот на МИА од Белград.

„Данас“: ЕП изрази задршка за иницијативата Отворен Балкан

Zoom - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Северна Македонија, јави дописникот на МИА од Белград.

Европскиот парламент воздржан за иницијативата Отворен Балкан

Телма - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Северна Македонија.

„Данас“: ЕП изрази задршка за иницијативата Отворен Балкан

Опсервер - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Северна Македонија, јави дописникот на МИА од Белград.

„Данас“: ЕП изрази задршка за иницијативата Отворен Балкан

Либертас - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Северна Македонија, јави дописникот на МИА од Белград.

Европскиот парламент со задршка за иницијативата Отворен Балкан

Слободен Печат - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Северна Македонија.

ЕУ нит не сака, нит на друг не дава!

Вечер Прес - 25.11.2022

Европскиот парламент им препорача на повисоките тела на Европска Унија да бидат резервирани кон иницијативата Отворен Балкан, што ја покренаа политичките лидери на Србија, Албанија и Македонија.