TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По повод Струмичкиот Карневал, „голд кафе“ ве поканува на дводневна одлична забава!

Струмица Денес - 18.02.2020

Карневалската треска полека започнува !!! Струмица ПОД МАСКА!! Ај на нога Струмичане госте ни се соберале егиди бе мале мале ИДАТ НОГО КАРНЕВАЛЕ !!! По повод Струмичкиот Карневал кој се негува со години и е една од најголемите традиции на градот ...

Општина Струмица се претстави на Меѓународниот саем за туризам во Софија

24Инфо - 17.02.2020

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам што се одржа од 13 до 15 овој месец во Софија, Република Бугарија, оцени градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски.

Општина Струмица се претстави на Меѓународниот саем за туризам во Софија

Канал5 - 17.02.2020

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам што се одржа од 13 до 15 овој месец во Софија, Република Бугарија, оцени градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски.

Општина Струмица се претстави на Меѓународниот саем за туризам во Софија

Сител - 17.02.2020

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам што се одржа од 13 до 15 овој месец во Софија, Република Бугарија, оцени градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски.

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам во Бугарија

MakPress - 17.02.2020

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам што се одржа од 13 до 15 овој месец во Софија, Република Бугарија, оцени градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски.

Струмичкиот карневал интересен за туристи од Бугарија и Турција

Вечер - 17.02.2020

Општина Струмица успешно се претстави на Меѓународниот саем за туризам што се одржа од 13 до 15 овој месец во Софија. – Струмица и Струмичкиот карневал беа претставени пред многубројните посетители на саемот, а бугарските посетители уште еднаш ...