TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбројуваме неколку часа до новата Huawei P40 серија

Телефони.мк - 26.03.2020

Денес Huawei ја открива новата P40 серија, за која веруваме дека ќе ни донесе многу иновации во фотографскиот и видео сегментите. Во перформансите не се сомневаме, затоа што Huawei ќе ги вгради најмоќните компоненти во најновите модели.

Huawei P40 и Huawei P40 Pro 5G ги очекуваме наскоро со моќни перформанси

Телефони.мк - 24.03.2020

Huawei P40 и Huawei P40 Pro 5G ги очекуваме во следната недела, а веќе знаеме дека Huawei P40 Pro ќе биде со 6,58 инчен дисплеј со тенок дизајн и punch-hole за предната камера од 32MP со Time-of-Flight сензор и 3D Unlock систем.

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Smartportal - 24.03.2020

Huawei ги кани сите свои корисници и обожаватели, заедно, онлајн, да бидеме сведоци на претставувањето на новите производи од култната P серија Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Црнобело - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: - Официјалниот веб сајт на ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Опсервер - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: – Официјалниот веб сајт на ...

Глобална онлајн премиера на Хуавеј на новата П40 серија

МКД - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Хуавеј П40) (Huawei P40) е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: - ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

USB - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: Huawei ги кани сите свои ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Фактор - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: - Официјалниот веб сајт на ...

Huawei ги поканува сите верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Телефони.мк - 24.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: - Официјалниот веб сајт на ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

МакМода - 25.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: – Официјалниот веб сајт на ...

Huawei ги поканува сите свои верни поддржувачи на глобалната онлајн премиера на новата P40 серија

Stylist - 25.03.2020

Глобалната премиера на новата, долгоочекувана серија Huawei P40 е закажана на 26 март (четврток), од 14 часот. Под слоганот #VisionaryPhotography, настанот ќе се емитува онлајн и секој може да го следи на следниве линкови: - - - Huawei ги кани сите ...