TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

4,9 милиони долари за информации за исчезнатата подморница

Канал5 - 14.02.2018

Аргентина нуди 4,9 милиони долари за секој што има информации за исчезнатата подморница. Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари ( 98 милиони пезоси ) за информации што би помогнале да се најде подморницата ,,АРА Сан Хуан “ , што ...

Награда од 4,9 милиони долари за информации за пронаоѓање на исчезнатата аргентинска подморница

А1 On - 14.02.2018

За информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА Сан Хуан која исчезна на 15 ноември минатата година, аргентинската влада нуди награда од 4,9 милиони долари. Подморницата со екипаж од 44 членови исчезна, откако претходно тргна од ...

Аргентина нуди 4,9 милиони долари за информација за исчезнатата подморница

Слободен Печат - 14.02.2018

Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА Сан Хуан која исчезна на 15 ноември минатата година откако со 44 членови екипаж го напушти градот Ушуаја на југ во Аргентина.

Аргентина нуди 4,9 милиони долари за информација за исчезнатата подморница

+инфо - 14.02.2018

Подморницата исчезна на 15 ноември минатата година откако со 44 членови екипаж го напушти градот Ушуаја на југ во Аргентина. Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА ...

Аргентина нуди милиони за информација за исчезнатата подморница...

Н.Македонија - 14.02.2018

Аргентина нуди милиони за информација за исчезнатата подморница Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА Сан Хуан која исчезна на 15 ноември минатата година откако со ...

Аргентина нуди 4,9 милиони долари за информација за исчезнатата подморница

Алфа - 14.02.2018

Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА Сан Хуан која исчезна на 15 ноември минатата година. Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за ...

Аргентина нуди 4,9 милиони долари за информација за исчезнатата подморница

Либертас - 14.02.2018

Аргентинските власти објавија награда од 4,9 милиони долари за информација што ќе помогне за пронаоѓање на подморницата АРА Сан Хуан која исчезна на 15 ноември минатата година откако со 44 членови екипаж го напушти градот Ушуаја на југ во Аргентина.