TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полициски радар „фати“ возач кој возел со 219 километри на час

МКД - 23.09.2021

Полициски радар вчера регистрира автомобил кој брзаше со 219 километри на час. За време на сообраќајните контроли со радар, регистрирани се 256 возачи кои ја надминале дозволената брзина на движење.

На радар фатен возач кој возел со 219 километар на час

Локално

Казнети 256 возачи, еден од нив возел со 219 километри на час

Фокус