TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Јагне родено со натпис „јагне“ на стомакот

Курир - 16.04.2018

13-годишниот Џејмс Стивенџ од Велика Британија забележал нешто необично на туку што родено јагне. Јагнето е родено црно со неколку раштркани бели влакна кои изгледаат како да пишува „Lamb“ (јагне). -Штом се роди го здогледав натписот на стомакот.

Јагне се роди со натпис „јагне“ на стомакот (Фото)

Локално - 16.04.2018

Тринаесетгодишниот Џејмс Стивенџ од Велика Британија забележал нешто необично на штотуку родено јагне. Имено, јагнето родено црно, прошарано со бели влакна на стомакот, кои изгледаат како да пишува „lamb“ (на англиски: јагне).

ФОТО: Се роди јагне со натпис “јагне” на стомакот

Маркукуле - 16.04.2018

13-годишниот Џејмс Стивенџ од Велика Британија забележал нешто необично на туку што родено јагне. Јагнето е родено црно со неколку раштркани бели влакна кои изгледаат како да пишува „Lamb“ (јагне). -Штом се роди го здогледав натписот на стомакот.

Во Британија се роди јагне со „тетоважа“ на стомакот – еве што му пишуваше

Таратур - 17.04.2018

Тринаесет годишното Британец Џејмс Стивенејџ на едно новородено јагне на фармата од неговите родители забележал нешто необично и несекојдневно. Јагнето е родено црно со неколку раштркани бели влакна кои изгледаат како да пишува „lamb“ (јагне).