TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем протест во Љубљана, полицијата со водени топови и хеликоптер ги растерува демонстрантите

Канал5 - 13.10.2021

Во Љубљана повторно се одржуваат протести против епидемиолошките мерки и владата. Демонстрантите се собрале во центарот на градот, а полицијата ги забарикадира за да ги спречи да ја напуштат областа. Протестот започнал мирно.

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Точка - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...

Со водени топови, хеликоптери на новите протести во Љубљана против корона-мерките

24Инфо - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Press24 - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Либертас - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Република - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...

Водени топови, хеликоптери – нови протести против корона-мерките во Љубљана

Н.Македонија - 13.10.2021

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ ...