TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО Неверојатна глетка на небото: Кога ќе се судрат молњи и ерупција на вулкан

4NEWS - 26.09.2023

Неверојатниот момент кога гром удира во еруптивен вулкан во Гватемала е снимен на камера, а во тие неколку кадри е снимена неверојатната моќ на природата. Воодушевувачката снимка покажува како гром удира во вулканот, создавајќи мрежа од светлосни ...

Неверојатна глетка на ноќното небо: Кога ќе се судрат молњи и ерупција на вулкан

ТВ21 - 26.09.2023

Неверојатниот момент кога гром удира во еруптивен вулкан во Гватемала е снимен на камера, а во тие неколку кадри е снимена неверојатната моќ на природата. Воодушевувачката снимка покажува како гром удира во вулканот, создавајќи мрежа од светлосни ...

Неверојатна глетка на ноќното небо: Кога ќе се судрат молњи и ерупција на вулкан

Zoom - 26.09.2023

реклама Неверојатниот момент кога гром удира во еруптивен вулкан во Гватемала е снимен на камера, а во тие неколку кадри е снимена неверојатната моќ на природата. Воодушевувачката снимка покажува како гром удира во вулканот, создавајќи мрежа од ...