TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Прилеп се одржа осмиот „Поетски слам Македонија“

Сител - 11.10.2018

Прилеп синоќа беше домаќин на осмата манифестација „Поетски слам Македонија“, во организација на прилепската асоцијација „Театарска работилница Прилеп“. Во градската библиотека „Борка Талески“, 17 автори ги претставија своите творби.

Во Прилеп се одржа осмиот „Поетски слам Македонија“

1tv - 11.10.2018

Прилеп синоќа беше домаќин на осмата манифестација „Поетски слам Македонија“, во организација на прилепската асоцијација „Театарска работилница Прилеп“. Во градската библиотека „Борка Талески“, 17 автори ги претставија своите творби.

Во Прилеп се одржа осмиот „Поетски слам Македонија"

Канал5 - 11.10.2018

Прилеп синоќа беше домаќин на осмата манифестација „Поетски слам Македонија“, во организација на прилепската асоцијација „Театарска работилница Прилеп“. Во градската библиотека „Борка Талески“, 17 автори ги претставија своите творби.

Во Прилеп се одржа осмиот „Поетски слам Македонија“

А1 On - 11.10.2018

Прилеп синоќа беше домаќин на осмата манифестација „Поетски слам Македонија“, во организација на прилепската асоцијација „Театарска работилница Прилеп“. Во градската библиотека „Борка Талески“, 17 автори ги претставија своите творби.

Во Прилеп се одржа осмиот „Поетски слам Македонија“

Вечер - 11.10.2018

Прилеп синоќа беше домаќин на осмата манифестација „Поетски слам Македонија“, во организација на прилепската асоцијација „Театарска работилница Прилеп“. Во градската библиотека „Борка Талески“, 17 автори ги претставија своите творби.