TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amazon претстави дрон што ќе лета и ќе ви го пази домот кога отсуствувате

Телефони.мк - 27.09.2020

Amazon и неговата компанија Ring го претставија новиот уред Always Home Cam , кој е сместен на специјална подлога, за да може да полета кога сопствениците ќе го повикаат преку мобилна апликација.

Дома е кај што ти лета дрон со камера

Оff.net - 27.09.2020

Ринг е компанија во сопственост на Амазон и деновиве го претстави „следниот чекор во безбедноста на домот.“ Камера. Ај што е камера туку што е и дрон. Тој ви лета по дома, вие на телефон гледате што ви се случува по собите.

Amazon претстави „куќен“ дрон што се користи како алармен систем (ВИДЕО)

USB - 26.09.2020

Amazon креираше дрон со многу мали димензии што има камера, а кој може да се користи во внтарешноста нма куќата или станот. Првенствено е употреблив како алармен систем што се активира во случај на кражба.