TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

24Инфо - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Сител - 18.04.2021

На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Кафеана во Тетово работела - лишена од слобода сопственичката

МКД - 18.04.2021

Вчера во 13.10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.„120" во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот е времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Слободен Печат - 18.04.2021

На 17.4.2021 во 13.10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул. 120 во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

ТВ21 - 18.04.2021

На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Угостителски објект во Тетово примал гости – приведена сопственичката

Press24 - 18.04.2021

Тетовски угостителски објект работел и примал гости и покрај забраната за нивно работење. Полицијата ја привела сопственичката, а објектот е затворен од страна на Пазарна. - На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле ...

Работел угостителски објект и во него имало послужени гости – еве каква казна го снашло сопственикот откако влегла ...

Курир - 18.04.2021

На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Точка - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово вчера извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а сопственичката Ј.Б.Н.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

ММС - 18.04.2021

Лишена е од слобода сопственичка на угостителски објект во Тетово, а објектот е времено затворен од страна на Државниот пазарен инспекторат. И покрај забраната за работа на угостителските објекти, тој бил отворен и во него инспекторите затекнале и ...

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Опсервер - 18.04.2021

– Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Локално - 18.04.2021

На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Centar - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово вчера извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а сопственичката Ј.Б.Н.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Канал5 - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

iPortal - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Телма - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Кафеана во Тетово „лабаво“ си работела среде бел ден

Република - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Алсат-М - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Либертас - 18.04.2021

– Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Скопско Ехо - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово вчера извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а сопственичката Ј.Б.Н.

Кафеана „лабаво“ си работела среде бел ден во Тетово

Нетпрес - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово во текот на вчерашниот ден во 13:10 часот, извршиле контрола во угостителски објект на улица 120 во Тетово, во кој што биле послужени неколку гости, информира Министерството за внатрешни работи.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Н.Македонија - 18.04.2021

Полициски службеници од СВР Тетово вчера извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а сопственичката Ј.Б.Н.

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

MakPress - 18.04.2021

На 17.04.2021 во 13,10 часот полициски службеници од СВР Тетово извршиле контрола во угостителски објект на ул.“120“ во Тетово кој бил отворен и во кој биле послужени неколку гости. Објектот бил времено затворен од Државен пазарен инспекторат, а ...