TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марк Цукерберг најави дека во иднина дури 50% од вработените во Facebook ќе работат од дома

Иновативност - 23.05.2020

Веднаш после најавата на Џек Дорси дека вработените во Twitter ќе можат засекогаш да работат од дома, вчера Марк Цукерберг најави план за Facebook, кој според предвидувањата на аналитичарите, може да предизвика тектонски промени во Силиконската ...

Работењето од дома се покажува како една од придобивките на кризата со КОВИД-19

Сакам да кажам - 22.05.2020

„Фејсбук“ и новозеландската премиерка Џесинда Ардерн се последните поддржувачи на идејата за флексибилно работење, додека работните канцеларии постепено повторно се отвораат по периодот на затвореност поради коронавирусот.

Стефан Јовановски, безбедноста и добросостојбата на вработените се приоритет за А1 Македонија

Иновативност - 22.05.2020

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да обезбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и притоа работата да носи ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Smartportal - 22.05.2020

Ова е втора позната ИТ компанија која го менува начинот на работа долгорочно и по завршувањето на состојбата со COVID-19 Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Опсервер - 22.05.2020

Лондон, 22 мај 2020 () – Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома.

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

24Инфо - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук”, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

„Фејсбук“ со одлука половина од своите вработени да работат од дома

Слободен Печат - 22.05.2020

Платите на вработените кои не живеат во „силиконската долина“ ќе бидат намалени. Генералниот директор на „Фејсбук”, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома.

Закерберг: Следните 10 години половина од вработените во „Фејсбук“ ќе работат од дома

+инфо - 22.05.2020

Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Либертас - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Вечер - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Независен - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Facebook ќе работат од дома

USB - 22.05.2020

Генералнио т директор на Facebook, Марк Цукерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Бизнис Вести - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук”, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

А1 On - 22.05.2020

Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Криза во Фејсбук: Половина од вработените ќе работат од дома

Курир - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

Локално - 22.05.2020

Генералнио т директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Половина од вработените во Фејсбук ќе работат од дома

MakPress - 22.05.2020

Генералниот директор на „Фејсбук“, Марк Закерберг најави дека очекува дека во следните десет години околу 50 проценти од вработените во компанијата да работат од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои живеат во ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Курир - 22.05.2020

Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени им овозможат да продолжат да работат од дома, а истото да го продолжат подолго време.

20.000 вработени во Facebook ќе можат да работат од дома засекогаш

Кумановски м. - 22.05.2020

Извршниот директор на „Фејсбук“ Марк Закерберг очекува дека во следните десет години скоро 50 проценти од вработените во компанијата ќе ги извршуваат своите работни задачи од дома. Сепак, тој додаде дека платите ќе бидат намалени за вработените кои ...

Facebook ќе им овозможи на своите вработени да продолжат да работат од дома

Пулс24 - 23.05.2020

Се очекува Facebook повторно да ги отвори своите канцеларии некаде во јуни, но од компанијата се одлучија да на своите вработени им овозможат да продолжат да работат од дома, а истото да го продолжат подолго време.

Марк Цукерберг најави дека во иднина дури 50% од вработените во Facebook ќе работат од дома

Курир - 24.05.2020

Веднаш после најавата на Џек Дорси дека вработените во Twitter ќе можат засекогаш да работат од дома, вчера Марк Цукерберг најави план за Facebook, кој според предвидувањата на аналитичарите, може да предизвика тектонски промени во Силиконската ...