TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Душан Пецовски, нов директор на „Реплек“: Подготвен сум да ја направам компанијата поуспешна

Канал5 - 23.09.2021

„Реплек“ има нов надзорен одбор и повторно ќе дели дивиденда. Наскоро ќе биде избран и нов Управен одбор и генерален директор. На вчерашната седница на Собранието на акционери за нови членови на надзорен одбор изгласани се Антонио Георгиевски, ...

Пецовски: Подготвен сум да ја направам компанијата „Реплек“ уште поуспешна

Фокус - 23.09.2021

По уписот на промените во Централниот регистар ќе следи собрание за избор за претседател на Управниот одбор на „Реплек“ и подготвен сум доколку се укаже приликата да ја прифатам и да придонесам компанијата да биде уште поуспешна од досега, вели во ...

ФАКТОР ДОЗНАВА: Пецовски на местото на Туџаров во „Реплек“, како по години ќе се преземе менаџирањето?

Фактор - 23.09.2021

Реплек има нов Надозрен одбор и повторно ќе дели дивиденда - одлуките беа изгласани на вчерашната седница на Собранието на акционери. Нови членови на Надзорен одбор се Антонио Георгиевски, Славица Туџарова Трајковска, Петар Андреевски и Владимир ...

Акционерите на Реплек го избраа новиот Надзорен одбор

Пари - 23.09.2021

Акционерите на Реплек на последното Собрание ги избраа членовите на Надзорниот одбор. Информацијата ја објавија на Македонска берза , а како што веќе објавивме новиот Надзорен одбор го сочинуваат четворица членови.

Реплек ќе исплаќа дивиденда од 918 денари нето по акција

еМагазин - 23.09.2021

Реплек АД Скопје преку информира дека ќе исплаќа дивиденда од 918 денари нето по акција. Вкупната сума предвидена за дивиденда е 26.438.400 денари. ...