TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вандалите го отворија новиот парк пред Иванов

Вечер Прес - 12.09.2013

ГОРНО ЛИСИЧЕ ДОБИ РЕКРЕАТИВНО КАТЧЕ Паркот чини 35 милиони денари и е со вкупна површина од 6500 м2 од кои 3000м2 е зеленило, има едно езеро, два видиковци, преку 100 зимзелени дрвца, 200 растенија, ...

Горно Лисиче доби зелено катче за одмор и рекреација

Нетпрес - 12.09.2013

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски заедно со претседателот Ѓорѓе Иванов, денеска, официјално го пуштија во употреба новиот зелен парк во Горно Лисиче.

Пуштен во употреба новиот парк во Горно Лисиче

Макфакс - 12.09.2013

На површина од 3.000 метри квадратни, со многу дрвја, две езера, пешчки мост, чешми и други пригодни содржини, во четврток беше пуштен во употреба новиот парк во Горно Лисиче.

Горно Лисиче доби зелено катче за одмор и рекреација

Точка - 12.09.2013

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски заедно со претседателот Ѓорѓе Иванов, денеска, официјално го пуштија во употреба новиот зелен парк во Горно Лисиче.

Пуштен во употреба новиот парк во Горно Лисиче

Локално - 12.09.2013

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски заедно со претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов, официјално го пуштија во употреба новиот зелен парк во Горно Лисиче.

Горно Лисиче доби нов парк

Фактор - 12.09.2013

Во населбата Горно Лисиче во општина Аеродром денеска е пуштен во употреба зелен парк на површина од 6.500 метри квадратни. Изградбата на паркот чини 35 милиони денари обезбедени од општинскиот буџет.

ФОТО: Езеро, вртелешка, видиковец и зеленило - погледнете го новиот парк во Горно Лисиче

Press24 - 12.09.2013

Во населбата Горно Лисиче во општина Аеродром денеска е пуштен во употреба зелен парк на површина од 6.500 метри квадратни. Изградбата на паркот чини 35 милиони денари обезбедени од општинскиот буџет.

ФОТО: Горно Лисиче доби модерен зелен парк

Скопје инфо - 12.09.2013

Ново, урбано зелено катче за одмор и рекреација денеска добија граѓаните на Горно Лисиче.Новиот зелен парк денеска свечено го пуштија градоначалникот на општина Аеродром, Ивица Коневски и ...

Нов парк во Горно Лисиче

Сител - 12.09.2013

Во населбата Горно Лисиче во општина Аеродром денеска е пуштен во употреба зелен парк на површина од 6.500 метри квадратни. Изградбата на паркот чини 35 милиони денари обезбедени од општинскиот буџет.

Нов парк во општина Аеродром

Канал5 - 12.09.2013

Жителите на Горно Лисиче добија нов зелен парк на површина околу 6.500 метри квадратни. Новиот парк го пуштија во употреба градоначалникот на општина Аеродром Ивица Коневски, претседателот на советот ...

ФОТО: Езеро, летниковци, зеленило, вртелешка- новиот парк е рај за очи

Курир - 12.09.2013

Граѓаните на Горно Лисиче добија ново, урбано зелено катче за одмор и рекреација, а Аеродром уште еднаш го потврди атрибутот на најзелена општина. Новиот зелен парк денеска свечено го пуштија ...

Фото: Новиот парк во Горно Лисиче – рај за очи

Денешен - 12.09.2013

Жителите на Горно Лисиче добија ново, урбано зелено катче за одмор и рекреација, а Аеродром уште еднаш покажа дека е најзелена општина, пишува Курир. Новиот зелен парк денеска свечено го пуштија ...

Иванов во посета на скопската општина Аеродром

Точка - 12.09.2013

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети општина Аеродром и ќе се сретне со градоначалникот Ивица Коневски. Предвидено е Иванов да присуствува и на отворањето на новиот парк во Горно ...

Претседателот Иванов во посета на општина Аеродром

Скопје инфо - 12.09.2013

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети општина Аеродром и ќе се сретне со градоначалникот Ивица Коневски. Предвидено е Иванов да присуствува и на отворањето на новиот парк во Горно Лисиче.

Иванов во посета на скопската општина Аеродром

Нетпрес - 12.09.2013

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети општина Аеродром и ќе се сретне со градоначалникот Ивица Коневски. Предвидено е Иванов да присуствува и на отворањето на новиот парк во Горно Лисиче ...

Иванов ќе го прошета Аеродром

Press24 - 12.09.2013

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети општина Аеродром и ќе се сретне со градоначалникот Ивица Коневски. Предвидено е Иванов да присуствува и на отворањето на новиот парк во Горно Лисиче.

Претседателот Иванов во посета на општина Аеродром

Курир - 12.09.2013

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе ја посети општина Аеродром и ќе се сретне со градоначалникот Ивица Коневски. Предвидено е Иванов да присуствува и на отворањето на новиот парк во Горно ...

ФОТО: Модерниот зелен парк во Горно Лисиче од денес во употреба

МК News - 12.09.2013

Станува збор за хортикултурно и партерно уредување на дел од местото познато како Бановина, каде е изграден нов зелен парк со вкупна површина од околу 6.500 метри квадратни.

Претседателот Иванов утре ќе го отвори новиот парк во Горно Лисиче

Нетпрес - 11.09.2013

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов утре ќе присуствува на свеченото отворање на новиот парк во населбата Горно Лисиче. Посетата на општина Аеродром, Иванов ќе ја започне со средба со ...

ФОТО: Модерниот зелен парк во Горно Лисиче од утре во употреба

Курир - 11.09.2013

Еден од најмодерните паркови во општина Аеродром, утре ќе биде пуштен во употреба. Новиот парк во Горно Лисиче свечено ќе го пушти градоначалникот на општината Ивица Коневски.