TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тилев: До декември да го отвориме првиот кластер Темели и да се зафатиме со „чистење“ на државата од корупција и ...

Локално - 23.03.2023

Европската интеграција не се мери со „давање“ и „земање“, ниту се мери со пари, иако инвестициите секако не се за занемарување. Европската интеграција значи да сакате да му припаѓате на европско општество, да бидете дел од него, да ги почитувате ...

Тилев од Брисел: До декември да го отвориме кластерот „Темели“ и да се зафатиме со „чистење“ на државата од корупција и ...

Frontline - 23.03.2023

Нашиот фокус треба да биде кон тоа каква држава и иднина сакаме да имаме и како што побргу да стигнеме до полноправно членство во Унијата. Од тука, светлото на крајот од тунелот е прво до декември оваа година да го отвориме првиот кластер Фундаменти ...

Тилев: До декември да го отвориме кластерот „Темели“ и да се зафатиме со „чистење“ на државата од корупција и ...

CivilMedia - 23.03.2023

Нашиот фокус треба да биде кон тоа каква држава и иднина сакаме да имаме и како што побргу да стигнеме до полноправно членство во Унијата. Од тука, светлото на крајот од тунелот е прво до декември оваа година да го отвориме првиот кластер Фундаменти ...

Тилев: До декември да го отвориме првиот кластер Темели и да се зафатиме со „чистење“ на државата од корупција и ...

Бриф - 23.03.2023

вропската интеграција не се мери со „давање“ и „земање“, ниту се мери со пари, иако инвестициите секако не се за занемарување. Европската интеграција значи да сакате да му припаѓате на европско општество, да бидете дел од него, да ги почитувате ...