TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Отворена првата детска градинка во Припор

Курир - 17.01.2015

Првата детска градинка денеска беше свечено пуштена во употреба во населба Припор, општина Кисела Вода. Стaнува збор за градинката „Стапалче“ во рамки на Детската градинка „8 март“. Градинката е со капацитет за 75 дечиња и располага со две ...

ФОТО: Отворена првата детска градинка во Припор

Press24 - 17.01.2015

Првата детска градинка денеска беше свечено пуштена во употреба во населба Припор, општина Кисела Вода. Стaнува збор за градинката „Стапалче“ во рамки на Детската градинка „8 март“. Градинката е со капацитет за 75 дечиња и располага со две ...

Нова градинка во Припор

Курир - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Отворање на градинката во Припор

Lider - 17.01.2015

Денеска во 11:30 часот, во населба Припор министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец ќе го пуштат во употреба објектот„Стапалче“ во рамки на ЈОУДГ 8 ...

Населбата Припор ќе добие нова градинка

Сител - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Нова градинка во Припор

Канал5 - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Нова градинка во Припор

Press24 - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Нова градинка во Припор

Скопје инфо - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Припор доби градинка

Нетпрес - 17.01.2015

Првата детска градинка денеска беше свечено пуштена во употреба во населба Припор. Стaнува збор за градинката „Стапалче“ во рамки на Детската градинка „8 март“. Градинката е со капацитет за 75 дечиња и располага со две занимални, една повеќенаменска ...

Припор доби нова градинка

Точка - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка "8 март" во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот "Стапалче". На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...